Alienware M18x Stealth Black pentru pretentiosi

alienware,m18x,alienware m18xAti auzit de Alienware ?

Daca nu atunci trebuie sa stiti ca Alienware a fost achizitionata in anul 2006 de catre Dell si a devenit bradul oficial pentru sectorul de gaming.

Este o marca foarte apreciata si sunt folosite pentru gaming, prelucrare sunet, editare foto-video, prelucrare grafica 2D si 3D.

Ne-am gandit sa scriem despre acest Alienware M18x Stealth Black dupa ce am vazut pe cateva forumuri unele persoane care criticau aceasta marca.

In primul rand va spunem ca acest articol nu va fi extrem de tehnic si va vom lasa pe dumneavoastra sa apreciati marca Alienware si sa va faceti o idee.

Pe acele forumuri se pare ca se aplica zicala “Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri”.

Sa incepem cu cateva caracteristici ale lui Alienware M18x Stealth Black care din punctul nostru de vedere nu sunt deloc de neglijat. De asemenea sa stiti ca nici pretul nu este deloc de neglijat, dar pentru cine isi permite se merita banii.

Acesta este dotat cu un “amarat” procesor Intel i7 2920XM la 2,5 GHz a carui memorie cache este de 8 MB, memorie RAM 16 GB DDR3 la 1600 MHz, un display wide Full HD de 18.4 cu o rezolutie de 1920 x 1080, un SSD minuscul de “doar” 512 GB, o placa video de “doar” 40986 MB de la NVIDIA pe nume GeForce 2 x GTX 580M, o placa wireless de ultima generatie, o baterie Li Ion 12 Celule, tastatura iluminata si multe altele. Vezi detalii complete aici

Cum poti spune despre acest produs ca este slab si nu isi merita banii ?

Acele persoane care critica aceste produse Alienware au avut vreodata un Alienware in realitate pentru teste ?

De curiozitate am mers la un posesor de Laptop Alienware M18x pentru a ne impartasi parerea sa despre aceasta marca. De mentionat Alin (detinatorul acestui produs) mai are si un Desktop Alienware X51 R2 Matte Stealth Black (vezi detalii aici) pe care il foloseste strict pentru gaming. Cand i-am aratat lui Alin postarile din acele forumuri despre aceasta marca, pur si simplu a inceput sa rada spunand ca e satul de nepriceputi si nu vrea sa jigneasca pe nimeni.

Voi ce concluzie trageti tinand cont si de caracteristicile unui Alienware ?

Articole recente:


Articole similare:

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI