Anti-Spyware pentru acasa

spyware,malware,anti-spyware

ANTI-SPYWARE

De cand virusii au inceput sa se raspandeasca extrem de usor cu ajutorul internetului un program anti-spyware a devenit o necesitate pentru dispozitivele noastre.

Multi utilizatori sunt putin derutati si nu stiu ce program anti-spyware sa isi instaleze de frica unor alti virusi ce se prezinta ca fiind solutii antivirus.

Pentru a nu cadea prada virusilor recomandarea noastra este ca imediat dupa ce ati instalat sistemul de operare Windows sa instalati o solutie antivirus cu rezultate foarte bune (vezi aici recomandari de antivirusi), dupa care sa ajutati si cu unul din cei trei anti-spyware prezentati mai jos.

Tocmai pentru a nu-ti infecta calculatorul va precizam ca la momentul actual cele mai bune solutii anti-spyware sunt: IObit Malware Fighter, Malwarebytes Anti-Malware si SpywareBlaster.

Toate trei sunt gratuite (freeware).

Daca nu ati auzit de aceste solutii o sa va spunem noi cate ceva.

IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter este un utilizatar extrem de eficient la curatarea si detectarea programelor malware si spyware din calculatorul dumneavoastra.

Acesta poate elimina pana si cele mai profunde infectii cu spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi, hijackers.


Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware este o aplicatie anti-malware extremd e usor de utilizat. Bine construita, cu update-uri la zi, cei de la Malwarebytes au disponibila versiunea FREE, dar si o versiune PRO cu ceva mai multe functii si protectie in timp real.

Acesta este un instrument minunat gratuit și eficient pentru combaterea tot felul de infectii.

Acesta poate fi descarcat DIRECT DE AICI !


Anti-Spyware SpywareBlaster

SpywareBlaster este un utilitar ce va protejeaza browserul web pe care il folositi la navigarea pe internet. In general pentru infectarea calculatoarelor cu malware, adware, etc. sunt atacate browserele, deoarece sunt in contact direct cu lumea internetului, iar utilizatorul poate fi indemnat la click-uri pe diverse animatii, moment in care puteti fi infectat foarte usor.

Daca aveti un antivirus bun si SpywareBlaster este nelipsit din calculatorul dumneavoastra atunci nu aveti nici un motiv sa fiti ingrijorati.

Luptati impotriva virusilor cu si un Anti-Spyware di descarcati SpywareBlaster DIRECT DE AICI !.


Daca v-a placut acest articol nu uitati sa ne dati un Like si un Google +

Articole recente:


Articole similare:

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI