BitDefender Total Security un aliat de nadejde

bitdefender,total security,bitdefender total securityVrei sa scapi de virusi ?

Vrei sa mentii calculatorul in siguranta ?

BitDefender Total Security te ajuta

Vezi aici cei mai buni antivirusi

Ca raspuns la toate intrebarile de mai sus este cu siguranta BitDefender Total Security.

In zilele noastre virusii se raspandesc cu o viteza uluitoare cu ajutorul utilizatorilor de internet care se inmultesc pe zi ce trece.

Trebuie sa recunoastem ca nu mai este un lux sa ai o conexiune la internet atat acasa cat si pe telefonul mobil sau pe tableta.

Atat acasa cat si la birou iti poti conecta la internet calculatorul, laptopul, telefonul si tableta in acelasi timp cu ajutorul unui router (vezi aici recomandarile noastre in materie de routere wireless).

Ce te faci daca unul din dispozitive se viruseaza si le viruseaza si pe celelalte ?

In primul rand este de preferat ca imediat dupa reinstalarea sistemului de operare (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1) sa instalati un antivirus puternic precum BitDefender Total Security (vezi detalii complete aici).

De ce insistam cu BitDefender Total Security ?

Pentru simplul fapt ca de-a lungul timpului a fost premiat de foarte multe ori ca fiind Antivirusul Anului.

Acest titlu nu l-a castigat degeaba. Echipa de la BitDefender reuseste de fiecare data sa gaseasca cate un antidot la virusii proaspat ajunsi pe internet si astfel calculatorul va ramane in permanenta curat fara ca cineva rau intentionat sa ne fure datele de pe card, parolele de Facebook sau Yahoo Messenger sau fotografiile din calculator.

Ce are deosebit BitDefender Total Security ?

In primul rand are toate functiile necesare pentru ca laptop-ul sa ramana in siguranta: Online Privacy Protection, Antivirus & Antispyware, Bitdefender Photon, Parental Control, Bitdefender Safepay, Fraud warnings, Secure browsing, Two-way Firewall, Security Report, Wallet, Cloud Antispam, Bitdefender Autopilot, Secure Online Storage, Device Anti-Theft si Tune-Up.

Este un antivirus foarte apreciat si utilizat atat in Romania cat si in strainatate.

Sper ca acest articol sa va fie de ajutor.

Articole recente:


Articole similare:

Tags: ,

One Response to BitDefender Total Security un aliat de nadejde

  1. […] ati instalat sistemul de operare Windows sa instalati o solutie antivirus cu rezultate foarte bune (vezi aici recomandari de antivirusi), dupa care sa ajutati si cu unul din cei trei anti-spyware prezentati mai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI