Calculatorul se misca greu

windows,windows 7,calculatorul,greu,laptopul,ccleaner

MERGE GREU CALCULATORUL ?

MERGE GREU LAPTOPUL ?

Nu putini se vaita de faptul ca desi au un calculator performant, acesta se misca foarte greu.

Incepi sa te enervezi, te gandesti la schimbare de componente sau chiar sa-l duci la garantie.

In majoritatea cazurilor problema apare de la sistemul de operare si de la sumedenia de aplicatii instalate care pornesc automat la pornirea Windows-ului.

In foarte multe cazuri problema incetinirii calculatorului apare chiar de la antivirusul care trebuie sa ne protejeze de spioni nedoriti in calculator.

Mare atentie daca dezinstalati antivirusul, atunci in mod obligatoriu va trebui sa instalati altul pentru a nu ramane neprotejati.

Un program gratuit care te ajuta sa iti cureti calculatorul sau sa iti faci laptopul sa mearga mai repede este CCleaner (DESCARCA GRATUIT CCleaner de AICI).

Un alt motiv pentru care calculatorul sau laptopul dumneavoastra incepe sa mearga greu este puteti avea sistemul de operare infectat cu diversi troieni, keyloggeri sau alte tipuri de virusi.

Ca sa fiti siguri ca scapati de virusi, recomandarea noastra este sa incepeti sa instalati gratuit Malware Bytes care va ajuta sa va curatati calculatorul (DESCARCA GRATUIT MALWARE BYTES DE AICI) de troieni si keyloggeri.

Dupa ce faceti scanarea cu Malware Bytes va recomandam sa va cumparati un antivirus comercial cu rezultate bune. In cazul in care nu stiti ce antivirus sa va cumparati atunci noi va recomandam o solutie de la BitDefender (CLICK AICI PENTRU BITDEFENDER) sau de la Kaspersky (CLICK AICI PENTRU KASPERSKY).

In cazul in care nu va descurcati apelati la un specialist IT.

Articole recente:


Articole similare:

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI