Ce inseamna refurbished in domeniul IT ?

refurbished,ce inseamna refurbishedIn Romania piata de produse refurbished a luat amploare in ultima vreme, dar multa lume inca se fereste de un produs refurbished si prefera un produs second hand, deoarece nu este bine informat ce inseamna refurbished.

Refurbished inseamna resigilat, reconditionat.

Pentru ca in Romania nu toate firmele de distributie se respecta si vand produse second hand ca refurbished, noi va recomandam sa achizitionati de la CitGrup (Vezi aici cel mai bun magazin online din Romania).

Ce inseamna mai exact produs refurbished ?

Mai exact sunt produse care au avut diverse defectiuni, s-au intors la producator pentru remedierea defectiunilor, dupa care sunt vandute din nou la un pret mult mai mic.

Un produs resigilat este la fel de bun ca un produs nou, diferenta fiind facuta de pret si de ideea ca a mai folosit folosit.

Acestea mai pot fi si echipamente IT ce au fost utilizate in mediul de afaceri european si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator (Dell, HP, IBM). Acolo sunt testate atent, pentru ca toate componentele sa functioneze optim. In final, dupa ce toate testele sunt trecute si functioneaza ca produsele noi, sunt certificate si reintroduse pe piata sub denumirea refurbished.

Ca si exemplu, daca ati cumparat un televizor nou care din diverse motive a fost reparat in perioada de garantie sau postgarantie trebuie sa stiti ca detineti un produs refurbished.

Daca nu aveti suficienti bani si doriti sa va cumparati un calculator second hand, atunci noi va recomandam sa cumparati un calculator refurbished.

Calculatoarele second hand pot avea defectiuni destul de grave, un refurbished este ca nou fiind testat de producator sau distribuitor, iar diferentele de pret sunt infime.

Speram ca am reusit sa va facem o imagine cat mai clara despre aceste produse.

Nu uitati sa ne dati un Like sau Google+ daca considerati util acest articol.

Articole recente:


Articole similare:

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI