Cum sa ai propriul server de hosting ?

hosting,server privat,hosting ieftin,hosting romania

CEL MAI IEFTIN HOSTING ?

La inceputurile internetului prin Romania multi erau debusolati, dar isi doreau foarte mult sa intre in mediul online.

Ce-i drept la vremea aceea nu prea existau multi specialisti in domeniul online, dar cu timpul romanul se specializeaza.

Pentru inceput merge cu un hosting mai ieftin (atentie mare la ce firme de hosting apelati ca puteti avea si surprize foarte neplacute), dar ce te faci cand site-ul incepe sa aiba foarte multi utilizatori, casutele de mail cresc, iti doresti un backup complet si daca se poate infinit si controlabil 100 %, ce te faci cand detii mai multe domenii ?

O solutie mai ieftina poate fi un server privat bazat pe linux (Debian sau CentOS) pe care sa fie configurat un apache, mysql, un server de nume, un ftp (de preferat cu useri virtuali), un antivirus care sa scaneze si email-urile infectate, un soft care sa detecteze spam-urile si ar mai fi de mentionat cate ceva.

O alta solutie este sa luati de la un furnizor un VPS sau un Server Dedicat, dar atentie ca nu e chiar asa de ieftin si unlimited cum se vorbeste. 🙂

Eu personal as recomanda sa aveti propriul server cu linux instalat.

De ce sa alegem un server pe LINUX ?

Este foarte simplu. Este GRATUIT in primul rand si este foarte stabil.

Daca doriti sa incepeti sa va configurati propriul server de linux si nu sunteti inca familiarizati cu linux-ul, atunci nu vreau sa va dezamagesc, dar este foarte mult de studiu.

Ce trebuie sa invatati pentru a incepe sa va faceti propriul server de linux ?

Pe acest blog vom publica destul de des cam tot ce trebuie sa stiti pentru a reusi sa faceti un server cu sistem de operare linux de la zero.

Daca doriti sa va achizitionati un server serios aunci va recomandam eMAG.ro

Daca nu va descurcati atunci putem sa va ajutam noi !

Articole recente:


Articole similare:

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI