Cum sa iti protejezi calculatorul de keyloggeri

keylogger

FARA KEYLOGGERI IN DOAR 4 PASI

Securitatea calculatoarelor a devenit o reala problema a utilizatorilor din viata de zi cu zi.

Infractorii cibernetici doresc sa obtina informatii cu ajutorul unor keyloggeri despre conturile noastre de e-mail, de pe retelele de socializare (gen facebook, google+) sau date ale cardurilor sau conturilor bancare pentru a le utiliza in infractiuni online.

Cea mai simpla metoda de a obtine aceste informatii este instalarea unor keyloggeri pe calculatorul victimei care sa inregistreze tot ce scrie de la tastatura, face capturi de ecran cu o viteza uimitoare si transmite toate aceste date catre un calculator de pe internet controlat de o persoana care va folosi aceste date.

Pentru a te feri de acesti keyloggeri va recomandam sa cititi si sa puneti in practica sfaturile noastre.

  1. In primul rand este recomandat sa aveti toate actualizarile sistemului de operare la zi.
  2. Trebuie neaparat sa aveti instalat pe calculator un antivirus foarte puternic. Noi recomandam BitDefender Total Security 2013 (vezi detalii aici) sau Kaspersky Internet Security 2013 (vezi aici detalii despre Kaspersky Internet Security) cu toate actualizarile la zi. Nici unul din ele nu este gratuit, nu este scump nici unul dintre ele, dar oricare dintre ele te poate scapa de foarte multe neplaceri. De multe ori un antivirus foarte bun detecteaza cam orice tip de fraudare a informatiilor din calculator.
  3. Pe langa un antivirus foarte bun precum cele de mai sus trebuie sa aveti instalat pe calculator si un AntiSpyware foarte bun. Acestea pot fi gasite si gratuit pe internet. Recomandam MalwareBytes (Descarca Malware Bytes de aici).
  4. Pe langa cele de mai sus va recomandam sa aveti instalat pe calculator si un Antilogger. Va recomandam Zemana AntiLogger Free (Descarca Zemana Antilogger gratuit).

Sper ca va fi util acest articol.

Daca mai stiti si alte solutii ce pot ajuta la sporirea securitatii calculatorului, va asteptam cu informatii.

Articole recente:


Articole similare:

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI