Digital Online Scales in versiunea 1.0 este gata

digital,online,scales,cantarprod,i30,soft pentru cantare,soft pt cantareSi iata ca dupa ceva vreme de cand a fost conceput, a aparut si versiunea 1.0 a soft-ului pentru cantare Digital Online Scales.

Ce este Digital Online Scales ?

Digital Online Scales a luat nastere la cererea unor companii ce au dorit sa isi conecteze cantarele industriale la o baza de date cu ajutorul careia sa poata prelucra informatii despre activitatea acestor cantare la un pret redus.

Astfel Digital Online Scales in versiunea 1.0 a reusit sa faca o reala economie in bugetul beneficiarilor, dar sa ofere si un plus de flexibilitate in modul de lucru.

Proiectat pe sistemul de operare Windows, Digital Online Scales poate functiona pe sistemele de operare Windows XP, Windows 7 si Windows 8, impreuna cu un motor de baze de date pus la dispozitie de un gigant in industria software pe nume Microsoft.

Pretul este mai mult decat convenabil, dar depinde si de numarul de cantare pe care doriti sa le inrolati in sistem sau de dimensiunea motorului bazei de date.

Digital Online Scales poate functiona pe un singur calculator sau pe mai multe calculatoare conectate in retea sau chiar si la internet.

digital,online,scales,login,digital online scalesDatele colectate cu ajutorul indicatorului Cantarprod i30 (cunoscut si ca display de cantar) sunt trimise catre o baza de date online (in interiorul companiei sau intr-o baza de date SQL Azure) unde sunt analizate de profesionisti in domeniu.

Accesul in aplicatie se face pe baza de nume de utilizator si parola ce sunt controlate de un administrator de aplicatie.

Administratorul de aplicatie poate seta ce drepturi ofera unui grup de utilizatori sau unor utilizatori aparte.

setare,cantar,cantare,inrolare,inrolare cantar,setare cantar,cantarprod,i30,cantarprod i30,soft pentru cantareEste greu sa inrolezi un cantar in Digital Online Scales ?

Nimic mai simplu.

Digital Online Scales are o interfata unde puteti scana porturile seriale ale calculatorului dupa care sa puteti atribui cantarul unei zone unde va deservi acesta alaturi de cateva setari pe care le vom explica in alt turorial.

Operatia de inrolare a cantarelor in Digital Online Scales poate fi efectuata doar de administratorul de aplicatie.

In principiu se scaneaza porturile seriale, dupa care se verifica comunicatia softului pentru cantare cu indicatorul.

Daca totul decurge fara probleme, nu mai trebuie decat sa inregistrati cantarul in aplicatie.

Lasand restul setarilor la o parte, cred ca ar trebui sa facem o mica prezentare a modului de cantarire.

digital,online,scales,cantarire,articole,soft pentru cantare,soft pt cantare,programe pt cantare,programe pentru cantareCum se cantaresc articolele ?

Cum inregistram informatiile in baza de date ?

Este foarte simplu.

Digital Online Scales pus la dispozitie de Digital Helpdesk Romania are o interfata foarte simpla si intuitiva, organizata pe pasi.

Prima data selectezi cantarul conectat la calculator (la un calculator se pot conecta mai multe cantare), introduceti numarul de lot, introduceti codul de articol (Digital Online Scales ENT permite selectarea articolelor dintr-un nomenclator), preluam greutatea din cantar dupa care apasam butonul de inregistrare.

Cam asta ar fi procedura de inregistrare.

Daca tot avem date inregistrate intr-o baza de date, atunci ar fi bine sa putem tipari la imprimanta si un raport cu ceea ce am cantarit pe un lot.

digital,online,scales,raport,cantarire,articoleCum sa tiparim un raport pentru un lot cantarit ?

Si mai simplu.

Daca va uitati in program, dupa ce ati terminat de cantarit, nu trebuie decat sa apasati butonulo de “Tiparire”.

La actionarea butonului de tiparire din Digital Online Scales se va deschide un raport cu cateva informatii utile ce le puteti atasa la dosar.

Odata cu tiparirea unei foi de lot, imprimanta atasata la indicator va tipari si un bon cu tot ceea ce s-a cantarit.

In varianta Digital Online Scales ENT lucrurile sunt ceva mai complicate, dar si mai multe optiuni.

Din pacate aceasta este o scurta descriere a Digital Online Scales 1.0 by Digital Helpdesk.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail (vezi pagina de Contact).

Totusi un Like la pagina pentru efort am aprecia ! 😀

PS: Daca ati citit si nu ati inteles nimic, dorim sa va informam ca in acest articol este vorba despre un soft pentru cantare electronice (program informatic pt. cantare electronice) conectat la o baza de date online.

Articole recente:


Articole similare:

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii

FACEBOOK

ALEGE DE AICI